Ta kontakt
Ta kontakt

BLENDED LEARNING SATT I SYSTEM 

Med utgangspunkt i solid digital kompetanse og 25 års erfaring med  leder- og organisasjonsutviklingsprogrammer utvikler og leverer Scandinavian Leadership digitale og fysiske læringsløp for kompetanse-, kultur- og organisasjonsutvikling.

KONSULENTER

Brita A. Stene, Organisasjonspsykolog

Brita har 23 års erfaring som konsulent innenfor leder- og organisasjonsutvikling. Hun  har i disse årene gjennomført lederprogram, lederutvikling og lederstøtte for et hundretalls norske og nordiske virksomheter. I tillegg har hun fulgt mange ledere tett i deres lederforløp over år som rådgiver og coach. Lang erfaring fra et bredt spekter av bransjer, gjør at Brita raskt forstår en virksomhets strategi og dets utfordringer, og hun utfordrer og støtter lederne på en effektiv måte. Brita er en ettertraktet rådgiver og fasilitator fordi hun er tydelig, uredd og har mye energi og humor.

Placeholder Image
Placeholder Image
Richard Taylor, Organisasjonspsykolog

Richard er organisasjonspsykolog med en MBA, med erfaring fra mange forskjellige lederroller. Han har sittet i toppledergruppen for globale selskap i 11 år, og hatt konsernansvar, til forskjellige tider, for HR, Markedsføring, Kvalitet, IT, Miljø, Nøkkelkunder, Innovasjon, og US markedet. Richard begynte med sosialarbeid og terapi i 10 år før han ble bedriftsrådgiver i 10 år, og ledet praksisområder innen forandringsledelse, energiindustrien og bærekraftig utvikling. Etter 11 år som konserndirektør er han nå tilbake som konsulent. Prosjekter over de siste 3 årene inkluderer integrasjon og omstilling, strategi- og forretningsutvikling og gjennomføring, organisasjonsundersøkelser, teamutvikling og coaching i både offentlig og privat sektor. Richard støtter sosialt entreprenørskap gjennom forskjellige styreverv.

Einar Schwenke, pedagog og skuespiller

Einar har 20 års erfaring som konsulent. Han har spesialisert seg på å trene mennesker som ofte befinner seg i krevende kommunikasjonssituasjoner. Med sin unike bakgrunn fra teater, PR-bransjen, undervisning og coaching, setter han ikke-verbal kommunikasjon, retorikk, psykologi og pedagogikk sammen til noe som blir både nyttig og inspirerende hver gang. Einar har med seg ro og varme, og har en egen evne til å stille de spørsmålene som kan gi nye perspektiver og løse opp
i fastlåste situasjoner og mønstre. 

Placeholder Image