Ta kontakt
Ta kontakt

Agenda Kaupang og Scandinavian Leadership

– en digital satsning

Placeholder Image

Våre kunder har lenge hatt teknologien som er nødvendig for å utvikle mennesker og organisasjoner ved hjelp av digitale verktøy. Fysiske møter og utviklingsarenaer ble uansett foretrukket. 2020 har utfordret oss alle og åpnet opp for nye digitale muligheter og samarbeid. Når våre selskaper nå går sammen om en digital satsning, gjør vi det for våre kunder. Våre kunder skal få den samme kompetansen, utviklings- og endringskraften som alltid.   I tillegg tilbyr vi nå digitale verktøy, program og portal. Dette gjør at våre kunder nå kan få en portefølje av verktøy og tjenester fra oss – enten levert fysisk, digitalt eller som integrerte læringsløp, såkalt blended learning.


 

Agenda Kaupang

Agenda Kaupang tilbyr et av de mest profesjonelle ledelsesutviklingsmiljøene i landet. Vi bistår ledere på alle nivåer, i form av blant annet lederstøtte, lederutvikling, ledelsesutvikling og ledergruppeutvikling. Våre ledelses- og lederutviklingsprogram skreddersys i samarbeid med kunden. Vi har gjennomført flere større oppdrag for departementer, direktorater, kommuner og andre organisasjoner i arbeidslivet.

Placeholder Image
Les mer

 

Placeholder Image
Scandinavian Leadership

Scandinavian Leadership leverer et bredt spekter av tjenester innen leder- og organisasjonsutvikling. Differensiert og tung kompetanse, kombinert med nysgjerrighet og lekenhet har gjort Scandinavian Leadership til en ledende aktør innen blended learning. 

Les mer