Ta kontakt
Ta kontakt

Agenda Kaupang og Scandinavian Leadership

– en digital satsning

Placeholder Image

Våre kunder har lenge hatt teknologien som er nødvendig for å utvikle mennesker og organisasjoner ved hjelp av digitale verktøy. Fysiske møter og utviklingsarenaer ble uansett foretrukket. Pandemien utfordret oss alle og åpnet opp for nye digitale muligheter og samarbeid. I 2020 gikk våre selskaper sammen om en digital satsning, for å kunne tilby våre kunder det beste, uavhengig av kanal og arena.  Vårt samarbeid fortsetter og vi tilbyr en portefølje av verktøy og tjenester – enten levert fysisk, digitalt eller som integrerte læringsløp, såkalt blended learning.


 

Agenda Kaupang

Agenda Kaupang tilbyr et av de mest profesjonelle ledelsesutviklingsmiljøene i landet. Vi bistår ledere på alle nivåer, i form av blant annet lederstøtte, lederutvikling, ledelsesutvikling og ledergruppeutvikling. Våre ledelses- og lederutviklingsprogram skreddersys i samarbeid med kunden. Vi har gjennomført flere større oppdrag for departementer, direktorater, kommuner og andre organisasjoner i arbeidslivet.

Placeholder Image
Les mer

 

Placeholder Image
Scandinavian Leadership

Scandinavian Leadership leverer et bredt spekter av tjenester innen leder- og organisasjonsutvikling. Differensiert og tung kompetanse, kombinert med nysgjerrighet og lekenhet har gjort Scandinavian Leadership til en ledende aktør innen blended learning. 

Les mer